Maatwerkadvies

Het maatwerkadvies is een advies op maat: het geeft voor uw woning aan welke maatregelen energiebesparing opleveren, het comfort verhogen en het binnenklimaat verbeteren. In het advies staan ook de kosten vermeld, en de tijd die het duurt voordat u de investering heeft terugverdiend via besparing op uw energierekening (de terugverdientijd). Het maatwerkadvies is bedoeld voor particuliere woningeigenaren. Voorheen heette het Maatwerkadvies energiebesparing anders, namelijk EPA of Energie Prestatie Advies.
Maatwerkadvies is niet zelfde als het energielabel voor de woning. Bij KUBURO is het energielabel echter standaard een onderdeel van het maatwerkadvies. U heeft dus twee vliegen in één klap.

Een Maatwerkadvies energiebesparing is iets anders dan een energielabel voor uw woning. Het Maatwerkadvies omvat maatregelen die u kunt uitvoeren, het energielabel geeft aan hoe energiezuinig uw woning is ten opzichte van vergelijkbare woningen. Het maatwerkadvies is dus uitgebreider, maar het energielabel is weer verplicht bij de verkoop van een woning. Lees hier meer over het energielabel.