Werkwijze

Omdat KUBURO meerdere specialismen heeft en diversen diensten biedt, is het niet mogelijk één werkwijze op te noemen. Dit is simpelweg afhankelijk van de gekozen dienst.

De overeenkomsten bij alle werkwijzen ongeacht de gekozen dienst is als volgt:

  • Het orienterende gesprek is altijd 'van het huis'. Omdat volgens ons een samenwerking pas kan slagen als het 'klikt' met de opdrachtgever. Is dat het geval, dan gaan we aan de slag. Wat ‘aan de slag’ betekent is afhankelijk van wat u wenst. KUBURO levert áltijd maatwerk.
  • Samen met u bespreken wij uw wensen en eisen om te komen tot een eenduidige opdracht passend binnen uw budget.
  • Bij opdrachtbevestiging ontvangt u een inlogcode voor uw persoonlijke dossier op www.bouwadviesnederland.com waarin u alle documenten (opdrachtbevestiging, afgeronde diensten en facturen) én de status van uw aanvraag kunt inzien.
  • Indien gewenst vergelijken wij onze aanbieding met de offerten van onze concurrenten om te zorgen voor de beste prijs/kwaliteitverhouding voor u!
  • KUBURO werkt volledig digitaal. Dit betekent dat u alle documenten digitaal (pdf-formaat) ontvangt en digitaal in kunt zien in uw persoonlijk dossier. Dit geldt voor zowel de opdracht als alle contractstukken en facturatie. Uiteraard is het mogelijk alles, of bepaalde stukken, 'op papier' te krijgen. Dit kunt u aangeven bij de opdrachtaanvraag.


De werkwijze voor bestellingen via de webshop vindt u hier.