Werken bij KUBURO

Toonaangevend in prijs/kwaliteit en persoonlijkheid

KUBURO is onderdeel van Bouwadvies Nederland.
Wij zijn een klein kantoor, toonaangevend in bouwadvisering. Dit geldt zowel voor de prijs/kwaliteitverhouding van ons werk als voor onze efficiënte werkwijze. Professionaliteit gaat bij ons gepaard met betrokkenheid en een daadkrachtige aanpak.

Bouwadvies Nederland zoekt naar adviseurs met passie voor de fysieke leefomgeving. Een open cultuur en een werkomgeving waarbij talent en ambitie wordt gestimuleerd is waar we naar streven. Wat we onze opdrachtgevers bieden, bieden we ook aan onze adviseurs: maatwerk!

Onze filosofie op werving van nieuw personeel is helder: wij streven naar een groei in kwaliteit in plaats van toename van het aantal adviseurs. Wij zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen met talent, die uitgedaagd worden door onze manier van werken. Mensen, die zich herkennen in ons DNA, praktisch zijn ingesteld en goed kunnen schakelen tussen teamwork en zelfstandigheid.

Bent u de adviseur, die in staat is onze opdrachtgevers blijvend resultaat te bieden? Dan nodigen wij u van harte uit om bij ons te solliciteren. Wij behandelen uw sollicitatie snel, zorgvuldig en vertrouwelijk.

Kijk hier voor een overzicht van onze actuele vacatures.