Uw adviseur

Uw hoofdadviseur is ing. M.J.A.W. (Mark) Konings (openbaar profiel Linked-In). Hij is afgestudeerd aan de Avans Hogeschool (destijds: Hogeschool van 's-Hertogenbosch). Daarna zijn diverse vakrelevante studies gevolgd op onder meer het gebied van constructies (Allround constructeur) en energie (gecertificeerd EPA-adviseur).

Mark heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen van constructies alsmede in het controleren van constructieve stukken bij gemeenten. Ook op het gebied van vergunningverlening en projectbegeleiding is zowel aan de aanvragerszijde als aan de gemeentezijde jarenlang ervaring opgedaan.
Op het actuele Linked-In-profiel vindt u naast relevante opleidingen, verrichte werkzaamheden en voormalige opdrachtgevers ook aanbevelingen van specialisten op hun vakgebied over de samenwerking met Mark.

"Persoonlijk contact is de meerwaarde"

Mijn drijfveer
Foto Mark KoningsAls eigenaar van KUBURO ken ik het bedrijf uiteraard als geen ander. De persoonlijke aanpak en de betrokkenheid bij de klanten zorgen voor langlopende relaties met die klanten. Bij KUBURO is er een open manier van communiceren. Ontwikkeling, afwisseling en adviseren van mensen zijn de kernzaken waar ik naar zoek. Alle drie van deze zaken komen terug in het werken bij KUBURO. Daarnaast vind ik het bijzonder prettig een oplossing te kunnen zijn/ vinden voor het probleem van een klant en daarnaast nog verbeteringen door te kunnen voeren waar vaak niet eens aan gedacht is. Zodra mijn project is afgerond wil ik er voor gezorgd hebben dat men méér dan tevreden is.

De meerwaarde van KUBURO
KUBURO is geen rapporten-generator. Persoonlijk contact is de meerwaarde. Persoonlijke aandacht voor de klanten en persoonlijk contact met eventuele overige adviseurs en overheid. Dat is het grootste verschil met andere adviesbureaus. KUBURO kent haar klanten en de klanten kennen KUBURO. Vaak heb ik nog contact met de klant jaren nadat de opdracht is afgerond. KUBURO denkt echt met je mee.

De advisering
Wij geloven dat het beter is te specialiseren dan te generaliseren. Alleen in dat geval krijgt het vakgebied de aandacht die nodig is om tot een werkelijk goed advies te komen. KUBURO adviseert om die reden alleen in de drie disciplines waarin wij gespecialiseerd zijn.

KUBURO is gespecialiseerd in drie disciplines, namelijk:
> (bouw)constructie
> projectbegeleiding
> energieadvies
Voor elk ander denkbaar bouwadvies verwijzen wij u naar Bouwadvies Nederland.

De waarden
Bij KUBURO staat de klant centraal. Wij hebben een ouderwetse 'de klant is koning'-mentaliteit, maar dan met een moderne toepassing. Dit komt tot uiting in onze werkwijze. Bij klanten wordt in een persoonlijk gesprek de initiële vraag uitgekristalliseerd totdat voor beide partijen duidelijk is wat de onderliggende vraag en het antwoord daarop is.

KUBURO; een betrokken, gemotiveerd en professioneel bureau.