Quickscan ontvankelijkheid

Wat is het?
KUBURO ProjectbegeleidingVeel aanvragers van een omgevingsvergunning weten niet dat ruim driekwart van de inkomende aanvragen omgevingsvergunning in eerste aanleg niet volledig zijn. Onvolledige aanvragen hebben tot gevolg dat het vergunningtraject vertraging oploopt. Deze vertraging is inefficiënt en bovendien onnodig. De aanvrager is zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van de juiste gegevens en bescheiden maar heeft meestal niet het volledige overzicht. Daarom biedt KUBURO hierin ondersteuning. Wij hanteren daarbij het uitgangspunt dat een zodanig volledige aanvraag om omgevingsvergunning bij het bevoegd gezag (meestal de gemeente) wordt ingediend, zodat de proceduretijd voor deze aanvraag geen extra vertraging hoeft op te lopen.

Wanneer nodig?
Wanneer u van deze dienst gebruik maakt toetsen wij uw aanvraag op volledigheid (zoals het bevoegd gezag deze toets ook uitvoert) en voegen hiervan een rapportage bij. Het bevoegd gezag kan daardoor hun volledigheidstoets sneller uitvoeren waardoor u de vergunning sneller binnen heeft. U kunt van deze dienst daarom alleen gebruik maken voordat u de aanvraag indient. 

Wat kost het?
Hoeveel de Quickscan ontvankelijkheid kost is afhankelijk van de grootte en complexiteit van uw aanvraag. In onze webshop hebben wij een aantal veelvoorkomende varianten opgenomen. U kunt ons al inschakelen vanaf €49,-! Past uw project hier niet in? Geen zorgen: in een vrijblijvend gesprek brengen wij uw wensen in kaart. U ontvangt daarna van ons een op uw werk gespecificeerde, scherpe maatwerkofferte!

Wij delen graag onze kennis en ervaringen met u. Indien u vragen heeft en/of onze mening graag wilt horen, kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze gespecialiseerde adviseurs. Wij staan u graag te woord en delen met veel plezier onze visie.

Waarom bij KUBURO?
U zou KUBURO in kunnen schakelen vanwege de beste prijzen. U zou KUBURO ook in kunnen schakelen vanwege onze jarenlange ervaring, 100% tevreden klanten of omdat wij ervoor kunnen zorgen dat u sneller een vergunning heeft. Het beste argument om KUBURO in te schakelen voor de Quickscan ontvankelijkheid is waarschijnlijk omdat wij jarenlange gemeentelijke ervaring hebben en daarom exact weten waaraan een aanvraag moet voldoen en daarmee voor u tijd en geld kunnen besparen! Welke reden kiest u?