Projectbegeleiding

Wat is het?
KUBURO ProjectbegeleidingOnze dienst projectbegeleiding bestaat uit de volgende (apart af te nemen) diensten:
> bouwbesluittoetsing
> bouwtoezicht
> indiening vergunningaanvraag (optreden als gemachtigde)
> indieningstrategie en vergunningenplan
> proces- en termijnbewaking
> projectbegeleiding
> quickscan Bouwbesluit
> quickscan ontvankelijkheid
> vooroverleg met bevoegd gezag

Wanneer nodig?
Als u van de volledige reikwijdte van deze dienst gebruik wilt maken schakelt u ons in zodra u een bouwvoornemen heeft. Wij begeleiden u dan de gehele weg van voornemen tot aan de oplevering van het project. U kunt uiterlijk van deze dienst gebruik maken voordat u de aanvraag indient. U kunt na het indienen van de aanvraag uiteraard wel gebruik maken van de diverse diensten zoals hierboven genoemd.

Wat kost het?
De kosten voor het totale pakket van projectbegeleiding is uiteraard afhankelijk van de grootte en complexiteit van uw project. In onze webshop hebben wij een aantal veelvoorkomende varianten opgenomen. U kunt ons al inschakelen vanaf €499,-! Past uw project hier niet in? Geen zorgen: in een vrijblijvend gesprek brengen wij uw wensen in kaart. U ontvangt daarna van ons een op uw werk gespecificeerde, scherpe maatwerkofferte!

Wij delen graag onze kennis en ervaringen met u. Indien u vragen heeft en/of onze mening graag wilt horen, kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze gespecialiseerde adviseurs. Wij staan u graag te woord en delen met veel plezier onze visie.

Waarom bij KUBURO?
U zou KUBURO in kunnen schakelen vanwege de beste prijzen. U zou KUBURO ook in kunnen schakelen vanwege onze jarenlange ervaring, 100% tevreden klanten of omdat wij ervoor kunnen zorgen dat u sneller een vergunning heeft. Het beste argument om KUBURO in te schakelen voor de indiening van uw aanvraag is waarschijnlijk omdat wij jarenlange ervaring hebben en daarom exact weten waaraan een aanvraag moet voldoen, welke bouweisen er gelden en precies weten hoe de theorie in de praktijk werkt! Welke reden kiest u?