Maatwerkadvies energie (EPA)

Wat is het?
KUBURO - energieadviesAls u energiebesparende maatregelen wilt nemen, is het verstandig én makkelijk om eerst een Maatwerkadvies Energiebesparing te laten opstellen. Dan weet u precies welke maatregelen voor u het meest geschikt zijn.
KUBURO komt bij u langs om het maatwerkadviesrapport op te stellen. Het rapport geeft aan wat het officiële Energielabel van uw woning is. Ook geeft het gedetailleerd inzicht in de mogelijke energiebesparende maatregelen. Daarnaast wordt duidelijk wat deze maatregelen globaal kosten en welke besparingen mogelijk zijn. Zo kunt u een zorgvuldige beslissing nemen. Zie hier een voorbeeld van een maatwerkadviesrapportage.

Een Maatwerkadvies Energiebesparing houdt rekening met specifieke aspecten voor uw woning, zoals het aantal bewoners en uw persoonlijke wensen. De kosten van maatregelen en de besparingen zijn echter altijd indicatief. De exacte kosten van de maatregelen weet u pas als u de offertes van de uitvoerders ontvangt.

Het maatwerkadvies geeft een advies over uw woning, maar niet over het gedrag van de bewoners. Dit heeft invloed op de precieze besparingen. Laat u bijvoorbeeld apparatuur dag en nacht op stand-by staan, of laat u de lichten altijd branden, dan bestaat de kans dat de mogelijke besparingen minder hoog uitvallen. Kijk op www.milieucentraal.nl voor meer informatie over energiezuiniger leven.

Wanneer nodig?
U vraagt een maatwerkadvies aan als u energiebesparende maatregelen wilt nemen en u wilt weten welke maatregelen mogelijk zijn. U weet dan ook precies welke maatregelen voor u het meest geschikt zijn en het meeste besparen!

Wat kost het?
Een maatwerkadvies kost normaal gesproken tussen de €250,- en €450,- en is onder andere afhankelijk van de grootte van uw woning. KUBURO biedt u echter een maatwerkadvies aan vanaf €199,- Wilt u ook een maatwerkadvies? In onze webshop hebben wij een aantal veelvoorkomende varianten opgenomen. Past uw project niet in de standaardvarianten in de webshop? Geen zorgen: neem contact met ons op en ontvang een scherpe maatwerkofferte!

Waarom bij KUBURO?
U zou KUBURO in kunnen schakelen vanwege onze jarenlange ervaring, 100% tevreden klanten of omdat wij gespecialiseerd zijn in energieadvies. Het beste argument om KUBURO in te schakelen voor het maatwerkadvies (incl. energielabel) is waarschijnlijk omdat wij de goedkoopste zijn! Welke reden kiest u?