Constructie-ontwerp

ConstructieDe belangrijkste doelstelling, na veiligheid, is het integreren van de constructie in het architectonisch ontwerp. Daarbij wordt gezocht naar de optimale oplossing binnen het beschikbare budget. Er wordt veel tijd en aandacht besteedt aan het analyseren van de ontwerpopgave: wat wil de opdrachtgever, wat wil de architect?

In de visie van KUBURO is een goede constructie een duidelijke constructie. Een constructieopbouw die helder is verdiend zichzelf terug: door een constructie zo efficiënt mogelijk te ontwerpen en uit te voeren, vallen de realisatiekosten vaak een stuk lager uit en worden fouten zo veel mogelijk voorkomen.

Bij KUBURO zijn wij in staat om het belang van de constructieve aspecten in alle fases van het bouwproces te onderkennen en te integreren, met alle zaken die rondom het bouwproces spelen. Doelstelling is het realiseren van een zo optimaal mogelijk resultaat voor de opdrachtgever, met zeker zoveel aandacht voor het gebruik, als voor de architectuur, moet de constructie worden ontworpen. Door te luisteren en mee te denken uit het oogpunt van de klant, zijn wij ervan overtuigd om voor ieder project de meest logische, economische en solide oplossing voor de constructie te ontwerpen.

Graag delen wij onze kennis en ervaringen binnen en buiten ons vakgebied. Dit doen wij zowel met onze eigen klant als met de andere bouwpartners. Indien u vragen heeft en/of onze mening graag wilt horen, kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze gespecialiseerde adviseurs. Wij staan u graag te woord en delen met veel plezier onze visie.