Constructie-controle

ConstructieBij KUBURO zijn wij in staat om het belang van de constructieve aspecten in alle fases van het bouwproces te onderkennen en te integreren, met alle zaken die rondom het bouwproces spelen.

In de visie van KUBURO is een goede constructie een duidelijke constructie. Een constructieopbouw die helder is verdiend zichzelf terug: door een constructie zo efficiënt mogelijk te ontwerpen en uit te voeren, vallen de realisatiekosten vaak een stuk lager uit en worden fouten zo veel mogelijk voorkomen.

Naast het ontwerpen van de hoofdconstructie kunnen wij ook als hoofdconstructeur voor u optreden. In dat geval controleren wij de berekeningen en tekeningen van derden op constructieve uitgangspunten, bewaken wij voor u de samenhang tussen alle constructieve onderdelen en voeren wij controles uit op de bouwplaats.

Graag delen wij onze kennis en ervaringen binnen en buiten ons vakgebied. Dit doen wij zowel met onze eigen klant als met de andere bouwpartners. Indien u vragen heeft en/of onze mening graag wilt horen, kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze gespecialiseerde adviseurs. Wij staan u graag te woord en delen met veel plezier onze visie.